bbbza11

Der er rigtig mange, der vælger ridning som sport. Er behovet bare en times ridning på en rideskole én gang om ugen, så er det udmærket til at betale for penge, men hvis nu man har en drøm, som de fleste folk med interesse for sporten har, om at få sin egen hest, så kan det godt begynde at løbe fra sig med omkostninger.

Først og fremmest skal ens hest opstaldes et sted. Dette kan hurtigt løbe op i omkring 2.000 kr. om måneden, hvortil man skal lægge udgifter til dyrlæge og beslagsmed, så hestens hove og sundhed holdes ved lige. Og så er der selvfølgelig prisen på selve hesten. Disse varierer utrolig meget i forhold til, hvad man vil have. En hest kan købes fra omegnen af 10.000 kr. og op til mange hundrede millioner kroner.

føl

Ingen hest uden tilbehør

Der er også en masse udstyr, der skal anskaffes, hvis man vil have egen hest. Her er der tale om ting som strigler og børster, shampoo og andre småting, der ikke er så dyre. Men mange får også brug for dækkener, og så er der sadel, trense, underlag og lignende og her kan man igen bare for sadlen komme op i et sted mellem 4.000 og 20-30.000 kr. for sadlen. Hvis man sætter begynderbehovet lavt, skal der i omegnen af 15-20.000 kr. til, hvis der skal anskaffes en begynderhest, der kan det basale samt udstyr.

Langt fra alle ligger inde med 20-30.000 her og nu

Der er selvfølgelig nogle, der på har sparet op til sådanne udgifter, men rigtig mange har ikke lige hverken 20.000 kr. eller 30.000 kr. liggende til at starte en hobby, og her kan man tage andre løsninger i brug. Det er bestemt ikke sikkert at banken har interesse i at låne sådanne beløb til investering i en hest, og venner og familie vil formentlig også mene, at dette er noget man skal spare op til.

Men hvis nu drømmehesten er der her og nu, og man bare SKAL have fat i den, så er der hjælp at hente i såkaldte online kviklån. Med et online kviklån har man nemlig muligheden for at låne penge uden at skulle forsvare, hvad pengene skal bruges til.

lån til hest

Du får hurtigt svar med et online kviklån. Det betyder, at du nemt og sikkert finder ud af, hvorvidt du har muligheden for at investere i en hest her og nu. Løbetiderne og renterne kan godt variere på sådanne lån, og det kan derfor nogle gange være en fordel at kigge lidt på nettet, før du vælger det lån, der passer bedst til dig, og så du er komfortabel med det lånevalg, du vælger.