bbbza11

Hvis du står overfor opgaven at skulle bygge bokse i en hestestald, så er det vigtigt at vælge noget materiale, som er stærkt og holdbart, i tilfælde af at hesten går i panik, eller at den bare gerne vil ud. De har mange kræfter sådan nogle dyr. Det er hurtigt at bygge bokse op i træ, dog skal man være opmærksom på, at hvis hestene keder sig bare en smule, kan de hurtigt begynde på at bide i træværket. Det ser grimt ud, og vil med tiden kræve en udskiftning af det spiste træ.

Opmurede bokse

En god og holdbar løsning vil være at mure boksene op. Med tegnsten vil det tage tid, og de er måske heller ikke solide nok. Det kan derfor anbefales at anvende fundablokke. De er hurtige at murer med, og er samtidig utroligt slidstærke.

Udover at det er forholdsvist hurtigt at murer boksene op med fundablokke, så ser det også kanon godt ud. Det ligner, at man har brugt en formue på sin fine hestestald. Men heldigvis er fundeblokke til at betale og slet ikke nær så dyre, som det færdige resultat ser ud til.

Byg_hestestald

Få områdets flotteste hestestald

Vælger du at mure din stald op, samt sætte nogle flotte låger på boksene, så vil du hurtigt få områdets flotteste stald. Det vil være flot med låger i metal. Det er også langt nemmere at holde en opmuret væg og metallåger rene, frem for noget af træ. Det er blot at tage en haveslange med spuler på, og så er væggene hurtigt rene. Så kan du bruge den ekstra tid på at ride eller nusse om hesten i stedet.

Ønsker man en bestemt farve i stalden, kan man male boksene, i lige den farve man vil. Ønsker man en ag en anden farve, så er det bare at trække i malertøjet igen, og komme i gang.

Hestebokse i færdige moduler

Er du blot interesseret i en hurtig løsning, der ikke kræver alverdens arbejde for dig, så findes der en masse forskellige boksmoduler, der bare skal samles, hvorefter man har en boks klar til brug. Det er meget nemt. Det kræver dog gerne, at man er minimum to til at sætte dem op, da det er svært at holde de store moduler, samtidig med at de skal monteres og skrues fast.
Det færdige moduler kan både fås i træ og i metal. Dem i metal har gerne den bedste holdbarhed.

Byg_hestestald