bbbza11

Har du brug for motion, og vil du gerne prøve nye sportsgrene? Så er du kommet det rigtige sted hen. 

Der er mange, som går død i sportsgrene og derfor dropper motionen helt. Det er vigtigt at variere sin træning, og man skal ikke stoppe med motionen, når det bliver kedeligt. Det er der, at man skal prøve noget nyt. 

Der er sportsgrene, der passer til forskellige kropstyper, og det handler selvfølgelig om at finde en træningsform, der er god for din krop. Noget, du ikke får skader af. Nogle sportsgrene kan være dyre, men på siden Finansielt kan du få gratis tips og tricks om penge og økonomi. Din økonomi skal ikke forhindre dig i at dyrke god motion. 

Heste

Træn hjemmefra 

Hjemmetræning koster dig ikke noget, og du behøver derfor ikke at bekymre dig om økonomi. Når du træner hjemme, er det kun fantasien, der sætter grænserne for, hvad du kan træne. 

En idé kan være at finde et træningsprogram på sin computer. Der udbydes fx meget yoga online, og hvis man har en yogamåtte, er det meget let at gå til. Man kan også bruge sin møbler til at lave øvelser på. Dog skal man være påpasselig, så der ikke er noget, som bliver ødelagt. 

Hvis du ønsker nye møbler til hjemmet, kan du tage et kig på idemøbler, hvor du kan modtage inspiration til hjemmet. Det kan være mere motiverende at træne i inspirerende omgivelser. Derfor vil det betale sig, hvis dit hjem er flot. Hjemmetræning er en god træningsform for dig, der kan motivere dig selv. Og på samme tid er det også sundt for pengepungen. 

Start til ridning 

Elsker du heste? Og ønsker du at gå til en sportsgren, der giver gode benmuskler? Så er ridning sportsgrenen for dig. 

Der er meget arbejde i at gå til ridning, og du skal være opmærksom på, at du fx skal rengøre stald og passe godt på din hest. Din hest skal strigles, have motion og fodres. Du skal sørge for, at der hele tiden er købt mad ind, og du skal også have en god foderspand, så maden kan blive opbevaret. 

Ridning er en god sportsgren for dig, der virkelig er dedikeret omkring din sport. Det kræver meget tid, og du skal selvfølgelig også have det godt med dyr. Ridning er ikke bare en træningsform, hvor du kan komme og gå. Du er nødt til at tage ansvar, og hvis du bliver god nok, vil der også være stævner, du skal deltage i. Ridning er en dyr sportsgren, og derfor skal du også være opmærksom på din økonomi. 

Motion

Svøm i havet eller i svømmehallen 

Svømning er en af de sportsgrene, hvor du faktisk kan træne mest uden at få skader. Om sommeren kan du svømme i havet, hvilket kan være hårdt grundet bølger og strøm. Det giver virkelig god motion, og du kan ikke mærke, at du sveder, når du befinder dig i vandet. 

Du kan både dyrke svømning alene og på hold, hvor der er mulighed for at komme på konkurrencehold. Når man er på konkurrencehold i svømning, kræver det meget selvdisciplin. Man træner mange gange om ugen, og det handler om at give sig selv 100 % under hvert træningspas. 

Man skal i det hele taget vælge, om man blot vil dyrke træning som en fritidsaktivitet, eller om man vil give sporten sin fulde opmærksomhed og dyrke den på eliteplan.