bbbza11

Er du en af de personer, som for alvor har fået øjnene op for ridning, og som faktisk næsten ikke får tid til meget mere end det? Det er rigtig godt at have hobbyer, særligt når det er en hobby som ridning, der gør, at man både er aktiv og komme udenfor. Man skal dog også lige huske sig selv på, at der er nogle mennesker, som forventer noget af en udenfor ridebanen, og at der også er andre ting i livet. Det handler altså om at finde en balance, hvor man får tid til det hele, uden at man føler, at det hele går for stærkt, og at man slet ikke har tid til noget. Se mere om det her.

Hest på stranden

Kombinér socialt liv med din hobby

Hvis man har en hobby, eksempelvis ridning, som man dyrker på et meget højt niveau, så kan det ofte være meget svært at få tid til et socialt liv – eller det tror man måske. Når man har en hobby som ridning, så kan det med at være social faktisk hurtigt blive en del nemmere, da ridning i nogle tilfælde er en social hobby. Hvis du rider alene, er det naturligvis ikke tilfældet, men hvis du går på et hold, som ovenikøbet træner mange gange om ugen, så er der faktisk rigtig fin mulighed for, at du kan kombinere din hobby med socialt liv.

Husk de praktiske gøremål

Udover socialt liv vil der i hverdagen også være brug for, at man tager sig af nogle praktiske gøremål – særligt hvis man bor ude og ikke længere har sine forældre til at gøre den slags. Det kan være ting som madlavning og rengøring, men det kan også være større projekter som behandling af bordplade med olie, hvis man vil være mere dybdegående. Her kan du eksempelvis finde en effektiv og holdbar behandling af bordplade med olie, som kan give dig inspiration og gøre det lidt nemmere at komme igennem den type små, praktiske gøremål, som jo helt skal klares hurtigt, hvis du skal ud og ride igen. 

Eliterytter

Hesten er stadig vigtig, og det skal den have lov til at være

Uanset hvilken slags hobby man har, er det vigtigt, at man ikke glemmer det liv og den verden, som man har ved siden af. Men når det er sagt, bør man også give sig fuldt ud til sin hobby og skære lidt ned på de sociale og praktiske ting, hvis man eksempelvis har en kommende turnering eller stævner. Din hobby gør dig helt sikkert glad, og det er også meget godt at være så passioneret om noget, som du måske er omkring ridning – det giver mere indhold i dit liv og i din hverdag, så det bør du også gøre noget for at bevare.