bbbza11

Vi ved alle, at det at holde egen hest og selve ridesporten kan være en noget dyr affære. Selv hvis man ikke har egen hest er der mange udgifter ved at gå til ridning. Udstyret skal jo være i orden, ridestævnerne skal man med til og transporten skal der sørges for.

Nogle er så heldige, at de ved at omlægge deres budget kan få råd til deres store passion, imens andre skal have lidt mere hjælp. Læs mere her og få nogle råd med på vejen.

 

Giv plads i budgettet

Nogle er i den meget heldige situation, at de simpelthen ved at omlægge deres budget kan få råd til hestesporten og alt hvad den indebærer.

Om du er en af de heldige personer afhænger selvfølgelig rigtig meget af din egen økonomiske situation men også af om du for eksempel ejer din egen hest eller ej. Har du en halv- eller helpart du skal betale for med staldplads, foder osv. hver måned? Eller låner du andres heste men har stadig store udgifter til rideudstyr, transport til ridestævner eller andet?

Derudover kommer der spørgsmålene til din økonomi; Hvor mange penge tjener du i måneden og hvor meget af det ville du kunne ligge til side hver måned til din passion for ridning? Husk at du også skal tillade dig selv at have råd til andre ting i dit liv samt de uforudsigelige udgifter, der lige pludselig kan opstå – som for eksempel hvis et eller andet går i stykker i hjemmet og skal erstattes. Hvis du ikke sørger for at du har lidt pusterum i budgettet, så bliver de penge du lægger til side til hestene hurtigt rigtig trælse og den frustration kan smitte af, når du befinder dig ude ved staldene.

hest

Tag et lån

Nogle er så heldige at de på den eller anden måde kan få plads i deres økonomi til enten at eje en hest eller bare gå til ridning. Andre har brug for lidt ekstra hjælp og hvis du lige pludselig står i en situation, hvor du akut har brug for penge for at komme med til ridestævnet i næste uge, så kan du tage et kviklån.

De fleste danskere har en god portion mistænksomhed, når det kommer til at låne online og at låne hurtige penge generelt. Hvad der kommer let, går let, som man siger. Men et hurtiglån på nettet er skam slet ikke så farligt endda og kan være noget, der virkelig kan hjælpe dig, når det begynder at se lidt rødt ud på kontoen. Du kan læse mere om fordelene ved hurtiglån her.

pige ridende på sø