bbbza11

Når man først prøver at ejer en hest, så er det let at fokusere sig på hesten. Men det er vigtigt, at man husker at tage sige af alle dyrene i sit liv. Det gælder også, når der er et nyt medlem af familien. For at fejre alle de vidunderlige firbenede venner i vores liv, så bruger vi denne artikel på at gennemgå de grundlæggende vigtigheder ved at passe på alle af vores lodne familiemedlemmer.

Læs med her, hvis du er vild med dyre og har katte, hunde og heste at tage sig af. Der er mange mennesker, som får heste, katte og hunde uden at vide hvordan man passer på dem rigtig. Hvis du kender godt hvordan man passer på de dyre, som du har, så kan det stadig være godt at få en opdatering.

Grundlæggende hesteplejer

For det første så er det vigtigt, at hesten har masser af plads at lave motion i. Man skal også sikre sig at hegnet er lavet er træ, vinyl skinner eller mesh wire og er testet for sikkerhed. Det er vigtigt at hesten har hele tiden adgang til mineraler og salt og kan finde læ for regnvejr og sne men også skygge om sommeren.

Når man ejer en hest, så burde man vide, hvordan man tager hestens vitale tegn. Man skal ikke stole på at kunne ringe til dyrlægen, hver hang man bekymrer sig for, at hesten er syg. Det er lige så vigtigt at kende tegn og symptomer på sygdom hos heste.

analkirtler

Hyppig ting at lede efter hos heste er kolik og hesteparasiter. Man bør kende hvordan en sund hest ser ud og hvordan man håndterer de mest almindelige sygdomme. Sammen med viden om sygdomme, så er det også en god ide, at man er klar til at pleje hesten mindst en gang om dagen inden man køber en.

Det grundlæggende ved at passe på de andre dyr i dit liv

Katte tager mindre overskud at passe på end hunde gør, men der er stadig nogle ting, der skal vides. Først og fremmest, skal kattebakke tommes og rengøres ofte. Man skal også kende hvordan en syg kat ser ud og hvordan den opføres. Hvis katten er langhåret, så burde den også børstes hver dag afhængigt at hvor langhåret den er.

Det er vigtigt at lære hundens normale opførsel at kende og så vær opmærksomme på, om hunden bliver anderledes. Der er også forskellige typer problemer, der kan komme med hunde, som bør tjekkes en gang i mellem som hunde anale kirtler. Man kan finde information om hundes analkirtler og hvordan de skal behandles på nettet. Man skal ikke gå på kompromis med sine kæledyrs helbred. De fortjener at være passet på, som mennesker.