bbbza11

Internettet er din gode ven hvis du gerne vil markedsføre din hjemmeside og tiltrække så mange kunder som muligt. Der er mange veje at gå og det er forskelligt hvilken løsning, der er den bedste for din virksomhed. Den rette løsning afhænger bl.a. af hvad din målgruppe er samt hvilken strategi dine konkurrenter vælger. Nogle gange kan det være en god ide at se hvad dine konkurrenter gør, så du ved, hvordan du skal gøre det bedre. Vær klogere end dine konkurrenter, så du får knækket koden på, hvordan du tiltrækker nye kunder til din hjemmeside.

 

Lav en plan for din optimering

Det er en god ide at du starter med at få det fulde overblik over din hjemmebåde både hvad gælder omsætning samt besøgende på hjemmesiden. Du skal finde ud af hvordan folk lægger mærke til din hjemmeside på internettet. I denne forbindelse er søgeord bl.a. en vigtig faktor at kigge på. Hvis du f.eks. har valgt søgeord som hest, ride hjelm og sadel, så vil din hjemmeside komme frem på google søgningen. Det kan dog variere hvilket nummer din hjemmeside ligger på google søgningen. Det er bedst at ligge som en af de første hjemmesider, da det typisk er de første par stykker som folk klikker sig ind på. Du kan f.eks. prøve at variere dine søgeord og se hvilke ord, der giver dig flest besøgende henover en periode.

 

Din hjemmeside skal være præsentabel

Det er vigtigt at din hjemmeside ser pæn og præsentabel ud således, at folk nemt kan finde rundt på hjemmesiden. Hvis din hjemmeside er svær at finde rundt på, så gider folk ikke at lede efter det produkt, som de leder efter. Det er f.eks. en god ide med kategorier, så folk nemt kan finde godbidder til deres hest eller nye ridestøvler. Designet på hjemmesiden skal gerne passe til målgruppen således, at folk har lyst til at besøge din hjemmeside.

 

Kig på din SEO-strategi

For at optimere din markedsføring er du nødt til at ændre på din SEO-strategi. Det er en god ide at du f.eks. prøver at google dine egne søgeord, så du får en ide om, hvor din hjemmeside ligger på google siden. Du kan optimere din google søgning endnu mere ved at betale dig fra at komme højere op på listen. Nogle af dine konkurrenter vil med garanti have nogle af de samme søgeord som dig selv. Du bør også overveje om du skal indsnævre din søgning eller udvide den. Hvis du gør søgningen SEO lokal, så vil din hjemmeside automatisk dukke op hvis nogen søger hest og bor i nærheden af din fysiske butik. Med SEO landsdækkende søgning kommer din hjemmeside op uanset hvad, så længe google søgningen indeholder dine søgeord.

heste

Få hjælp af en ekspert

Hvis du ikke selv kan gøre markedsføringen bedre, så er det muligt at du kan få hjælp af en ekspert. Der er flere eksperter der til daglig hjælper virksomheder med at optimere deres hjemmeside. Det er meget forskelligt hvilken fagperson den enkelte virksomhed vælger. På internettet kan du finde inspiration til hvilken ekspert som andre virksomheder har benyttet sig af. Du vil hurtigt kunne få et indtryk af, om virksomheder har været tilfredse med eksperten.

 

Kom godt i gang

Kom godt i gang med at optimere din markedsføring, så du kan få endnu flere kunder til. Der er med garanti en masse mennesker, der gerne vil købe hesteprodukter hos dig. Det gælder bare om at disse kunder skal opdage, at din hjemmeside findes.