bbbza11

De fleste kender det. Når ting går i stykker, så skal de altid gøre det på de mest ubelejlige tidspunkter. Det er en klassiker, at printeren går i stykker, når den studerende står og skal printe en vigtig aflevering ud med en skarp deadline. 

Lige sådan kan du være uheldig, at din fine og dyre lædertrense knækker lige op til et stævne, fordi hesten laver bukkespring og træder i tøjlen eller på anden vis får ødelagt den. 

Og du kan jo ikke komme til stævne uden trensen, så du må ud og have fat i en ny lynhurtigt. 

Ekvipage på banen til springkonkurrence

Rideudstyr koster mange klejner

En ting er at skulle få fat i rideudstyr på tid. Noget helt andet er, at rideudstyr er dyrt, og står du pludselig midt på måneden og mister noget dyrt udstyr, så kan det være svært at finde pengene. Der er dog råd at hente: Du kan tage et hurtigt online lån. At låne penge online er den absolut hurtigste måde at få penge mellem hænderne. 

Sådan ansøger du om penge

Det foregår således, at du ansøger om at blive godkendt hjemme fra din computer. I ansøgningen skal du blot angive et par basale oplysninger, og så taster du simpelthen bare ind med dit NemID, der forsyner låneudbyderen med relevante oplysninger i forhold til din økonomi. Så kan låneudbyderen vurdere, om du er i stand til at betale pengene tilbage. 

En god stak penge

At låne penge på trods af RKI

Der kan dog opstå nogle problemer i forhold til at låne penge online. Er du registreret i RKI, vil de fleste låneudbydere afvise dig med det samme. Der findes dog nogle få steder, hvor du kan tage lån på trods af RKI

En af ulemperne ved at låne, når man står i RKI, er, at renterne ofte er lidt højere. Det skyldes simpelthen, at låneudbyderen finder det mere risikabelt at låne dig penge, fordi du er blevet registreret som dårlig betaler og derved ikke har overholdt en anden betalingsaftale.

Når du tager et lån på trods af RKI, så kan du dog komme ud for, at du skal finde en til at kautionere for dig. Det er en person, som ikke er registreret i RKI, der skal skrive under på, at vedkommende vil betale af på lånet, hvis ikke du selv gør det. Dette er blot en ekstra sikkerhedsforanstaltning for låneudbyderen. 

Du får besked kort efter ansøgningen, og herefter udbetales pengene på din konto inden for et døgns tid.