bbbza11

Der er et helt specielt sammenhold på de små hestepensioner rundt omkring i landet. Man kommer hinanden ved og tilbringer for de fleste heste folk hele sin fritid ude i stalden. Det betyder også, at man nærmest bliver en stor familie. Alle kender alle og hygger sig sammen. Man kommer også til at dele rigtig mange oplevelser sammen – både gode og dårlige med hestene.

Mange heste folk tager på en årlig oplevelsestur med vennerne fra stalden

Der er mange steder en tradition for, at man tager på en fælles tur en gang om året for at styrke relationerne og sammenholdet. Det er meget forskelligt, hvad denne tur byder på, men den har oftest ikke noget med heste at gøre. Man kommer pludselig i nogle andre rammer, hvor folk prøver at være sammen uden hestene. Nu er hestepiger-og drenge jo ikke ligefrem den kedelige og pylrede slags. Derfor må der gerne ske noget, når man skal ud og opleve noget.

Staldens medlemmer er ofte meget forskellige og er til forskellige typer oplevelser

Da det ofte er en stor blanding af børn, unge, voksne og ældre, så gælder det naturligvis om at finde en aktivitet og oplevelse, som alle kan være med på. Nogle tager i forlystelsesparker, men her kan der være en del, der springer over, fordi de ikke er til rutsjebaner. Man kan selvfølgelig godt få en god tur alligevel.

Ballonflyvning er unikt, spændende og en oplevelse for livet

luftballon på blå himmel

Vil man derimod gerne prøve noget lidt mere utraditionelt, som er en vild oplevelse, men som samtidig er for alle, så kan man prøve at kigge nærmere på ballonflyvning. Dette er en enestående oplevelse, hvor man får verden at se fra helt nye højder – og så uden nogen former for vindue! Det giver et adrenalinkick, uden man får et for nogen ulækkert sus i maven.

En luftballon flyver stille og roligt, så man skal ikke være bange for, at det bumler for meget. Samtidig vil det være en oplevelse for livet, som man kan snakke om længe efter. Og netop disse unikke oplevelser, er noget, der er med til at binde bånd mellem mennesker.

Se de vante omgivelser fra oven og tag ud og spise sammen bagefter

Tænk sig at se den skov, man plejer at ride i med vennerne, ovenfra. Se foldene, gården og alt den smukke natur fra en helt ny vinkel. Måske man kan spotte sit hus fra toppen af? Efter den fantastiske flyvetur i den farverige luftballon, kan man tage ud på en lækker restaurant og få en god snak om vind og vejr og den hyggelige og utraditionelle oplevelse det er at flyve i luftballon og se verden oppefra.

Hvad koster det at flyve i luftballon?

Da ballonflyvning er noget helt unikt, så koster det naturligvis også lidt. Man kan typisk arrangere en ballonflyvning for omkring 2300 kr. Sammenligner man prisen med billetter til forlystelsesparker, så er det egentlig en god pris.

luftballon i horisonten

Hvor kan man bestille en tur med luftballon?

Man kan booke ballonflyvning nemt og hurtigt på nettet. En tur i luftballon tager typisk 2-3 timer, så der er rig mulighed for at få set en masse. Der letter luftballoner både fra Midtjylland, Sjælland og Fyn. Man får typisk også serveret lidt lækkert under flyveturen. Vil man gerne prøve noget, som langt fra alle har prøvet, så er ballonflyvning helt klart en unik mulighed, som de fleste også har lyst til at deltage i.