bbbza11

Er du ridepige? Så ved du bestemt også, hvor dyrt og tidskrævende det er at have hest. At være hesteejer er en luksus, som mange er nødsaget til at undvære, fordi budgettet ikke holder til det, eller fordi der ikke er nok sikkerhed i den månedlige indtægt. Er du en af dem, der ikke kan udleve din passion? Så læs med her og hør, hvordan du kan stille dig selv en indtægtssikkerhed.

Lav en opsparing

Hold et godt budget

Er du helt igennem hestepige, så ved du også, at hobbyen er mere end bare en dyr sport. At være ridepige er en passion og en livslang drøm om at eje sin egen hest. En drøm som mange må opgive, fordi de ikke har råd, eller fordi de er bange for at miste deres eneste indtægtskilde. 

Her kan man gøre flere ting. For eksempel kan det være en god ide at lægge et godt budget. Så du hver måned lægger penge til side, som der står hest på. Det er det eneste beløb, du må bruge på din hest, og bruger du ikke alle pengene, har du en lille opsparing, til hvis du en dag kommer ud for en uforudsigelighed, der kan gå hen og blive omkostningsfuld. 

Lille pige med hest

Vær forsikret

Har du hest, eller er du mere end klar til at blive hesteejer, men stadig går rundt med følelsen af ’hvad nu hvis’? Du er helt sikkert ikke den eneste. Der er mange derude, der er bange for at skaffe sig et levende og så omkostningsfuldt dyr uden at være helt sikker på økonomien. Derfor er det vigtigt, at du har dig en sikkerhed. Hvis du mister dit job og din indtægt, skal du have en sikkerhed. Her kan en A-kasse komme ind i billedet.

A-kassen står for Arbejdsløshedskasse og er din sikkerhed, hvis du en dag står uden en indtægt, hvor de så vil betale dig en månedlig ydelse. Det er altså en sikring, så du ikke ender på kontanthjælp, hvor der ikke er råd til at holde hest og forsøge sig selv og familie. Dog er det her vigtigt at huske på, at A-kassen først kan betale dig, når du har været medlem i mindst et år. Her er det også vigtigt, at du har betalt kontingent i løbet af året, så du kan blive betalt, hvis du en dag skulle stå uden arbejde og indtægt. 

At blive medlem af en A-kasse, kan det være den sikkerhed, der kan gøre dig klar til at blive hesteejer. Eller give dig, der allerede udlever passionen, en ekstra sikkerhed. Så lyder det som noget, du skal have et bedre kig på, kan du læse mere om emnet på https://www.danskeakasser.com/a-kasser/ma/