bbbza11

Sommeren er over os. Det betyder masser af tid til ridning, hvor er det bare skønt. Men vi skal huske at sørge for vores firbenede venner, om det er hesten eller hunden er sådan set ligegyldigt.

Din hest skal yde en toppræstation, når du ridder på den. Og hvordan er det nu, man gør det allerbedst? Ved at få en ordentlig kost. Den energi, du fordrer hesten med, får du igen, når i ridder sammen.

Så husk aldrig at gå på kompromis med din hest og dit eget energiniveau, for det har ingen gode følger.

Mad er vejen til alles hjerter

Det passer for os mennesker, at vejen til vores hjerte går gennem maven. Men det passer faktisk også for vores firbenede venner. Alle der har haft hest, hund, kat eller et hvilket som helst andet kæledyr, ved at det er sandt.

Det kan selvfølgelig være svært at se på to vandrende pinde, om de er tilfredse med den mad de får. Men pointen er i hvert fald, at langt de fleste tilfælde, er det faktisk meget tydeligt for ejeren.

Så husk nu at ikke bare at købe noget billigt foder til din hest, men køb noget du kan være bekendt. Den har i hvert fald behov for det. Helt ligesom vi har.

Sådan en lang dag med motion, ville godt nok være anstrengende, hvis kosten bestod lyst brød med pålægschokolade. Nogle kan måske få det til at fungere, men det gælder godt nok ikke for alle.

Glem ikke de andre husdyr

Husk, husk, husk alle husdyrene. Det er svært at sige, om de bliver misundelige i mange tilfælde. Men det er sådanset lige meget, der burde ikke være forskel, medmindre det er en væddeløbshest og en chihuahua.

Så få købt noget ordentlig foder til alle i husstanden – dig selv medregnet.

Hvad er så ordentligt foder? Det er foder fra Eden. Det er kvalitet, og det er godt, og det er faktisk stadig til en rimelig pris. Hvis du vil læse mere om kvalitetsfoder fra Eden Petfood, så klik på linket.

Der kan du se, hvad de har at tilbyde, og hvilket foder, du tænker, passer til din hund eller kat.

Specielt nu hvor det er sommer, og de firbenede har svært ved at holde varmen ud, skal de næsten have lov til noget godt foder. Det gør altså noget godt for de dejlige dyr.

Husk på, hvor meget de giver dig. Det er altså værd at give noget tilbage, så de har det godt som overhovedet muligt.

dyr

Husk aldrig at gå på kompromis

Så godt som overhovedet muligt betyder ikke at gå på kompromis. De dejlige skabninger går ikke på kompromis med deres loyalitet og kærlighed, så hvorfor skulle du?

Det betaler sig at behandle sine dyr, så godt som du kan. Du får gladere og friskere dyr. Hvem vil ikke gerne have, at deres dyr har det lige så godt som dem selv?

Det vil vi alle sammen. Derfor skal vi huske at forkæle vores dyr med det allerbedste, vi kan.