bbbza11

At gå til ridning og holde hest kan godt være en rigtig dyr ting. Og en af de dyre ting ved det at holde hest er at tage til ridestævner – især hvis man også skal konkurrere i dem. Der er både transporten, udstyret og meget andet der skal tænkes på og betales.

Her giver vi dig nogle gode råd til hvordan du kan spare lidt penge til det næste ridestævner og forhåbentlig gør det lidt mere finansielt overkommeligt for dig.

En god stak penge

 

Undersøg dine transportmuligheder i dybden 

Man kan ofte finder nogle gode muligheder for at transportere sig selv og sin hest på en lidt billigere måde, end man måske er vant til. Ofte gentager vi blot de samme handlinger, selvom de er dyrere for os, fordi det er det vi er vant til.

Man måske har du mulighed for at gøre selvom transportudgifterne lidt billigere for dig selv ved for eksempel at køre sammen med nogen hen til ridestævnet. Hvis du kender nogen, som selv skal således stævnet men ikke har nogen hest de selv skal fragte med sig, så kan i jo passende tage afsted sammen – og dele alle udgifterne til for eksempel benzin og lignende.

På den måde sparer i både masse penge og gør også noget godt for miljøet i samme åndedræt. Hvad kunne være bedre? 

mad

Køb udstyret på tilbud 

Rideudstyr kan være rigtig dyrt at anskaffe sig – og det er næsten ligegyldigt hvilket mærke indenfor rideudstyr det er man køber. Men man kan dog gøre det en smule nemmere og billigere for sig selv, hvis man benytter sig af de gode tilbud.

Af og til kører forskellige kæder og mærker med rideudstyr med nogle gode tilbud på for eksempel deres hjemmesider. Gør det til en vane at gå ind på disse hjemmesider jævnligt og se, om de muligvis skulle have tilbud på lige netop noget bestemt rygeudstyr som du står og mangler. 

Lav en liste på din computer eller andet som du hurtigt lige kan kigge igennem, over de forskellige slags rideudstyr du har brug for. På den måde gør du din søgen meget hurtigere og nemmere for dig selv, når du lige hurtigt logger ind på de forskellige hjemmesider og ser, om der er noget rideudstyr du kan bruge.

Der er også bestemte dage i løbet af året, hvor man kan få noget rigtig godt tilbud fordi det er tilbuds dage. På denne side kan du læse lidt mere omkring black Friday, som er meget kendt form for tilbudsdag, hvorigennem man hurtigt kan spare en hel del penge.

 

Tag madpakken med hjemmefra 

En af de andre ting der kan blive lidt smådyr på et ridestævne er, at man køber sig til maden derhenne. Man skal jo spise i løbet af dagen hvordan mad man kan finde på et ridestævne, er ofte meget dyr – og nogle gange er den faktisk også meget fedende og usund.

Gør det derfor til en vane for dig at lave en stor madpakke og tage den med på ridestævnet. På den måde har du altid noget mad du kan spise og kan altså spare mange penge.