bbbza11

Når du er her på staldfiona.dk, elsker du heste. Du ved, hvor meget det kan give et menneske at tilbringe tid sammen med en hest. Af samme grund har du nok lyst til at tilbringe så meget tid som muligt sammen med din hest. Men det kan nogle gange være svært at finde tid til alt det, vi gerne vil. Fordi der er så meget, vi skal.

Vil du gerne have mere tid til din hest, så skal du tage den et sted fra. Der kommer ikke pludselig en 25. time i døgnet. Du har, hvad du har. Så skal der være mere tid til hesten og alt det, der hører med, så vil der være mindre tid til noget andet.

Ovnmad

Skær ned

Du kan finde ekstra tid ved at skære ned på den tid, du bruger på dagligdagspligter. Kan du klare opgaverne hurtigere, så frigør det noget tid. Så tænk alle dine opgaver igennem, og overvej, om du kan udføre nogle af dem på kortere tid.

Det kan være, at du kan spare tid på madlavningen. Hvis du investerer i en stegeso, kan du lave mad, imens du ordner andre pligter, eller imens du er ude ved hesten. Med en stegeso skal du bare putte ingredienserne i og stille den ind i ovnen. Så har du et lækkert måltid mad, der stort set har lavet sig selv.

Du kan også fx skære ned på støvsugningen ved at anskaffe dig en selvkørende støvsuger. Så skal du bare tænde den og lade den køre rundt, imens du putter ingredienserne i stegesoen.

Timeglas

Prioritér 

Du kan selvfølgelig også finde mere tid ved at skære noget helt fra. Det kan være, at du bruger tid på noget, du ikke har lige så meget lyst til. Er det vigtigere for dig at have tid til din hest end at gå til fx tennis, så kan du stoppe med at gå til tennis.

Bruger du meget tid på at købe ind, så kan du systematisere og automatisere det. Du kan bestille måltidskasser eller lave dig et system med, hvad du skal købe hvornår.

Har du et arbejde, hvor det giver mere i løn at tage de skæve vagter, så kan du gøre det. Din hest går ikke op i, hvornår du er på arbejde. Men hvis du tjener flere penge pr. vagt, kan du tage færre vagter og være mere hjemme. Det betyder mere for din hest.