bbbza11

Vil du have lavet noget om i stalden, folden eller et andet sted, så kan du ofte gøre det selv. Man kommer rigtig langt med det rette værktøj og nogle online guides.

Kunne du fx godt tænke dig et flot plankebord, som du kan stå og arbejde ved med dit udstyr? Så kan du bygge det selv. Vil du gerne have lagt fliser op til indgangen til stalden, så du nemmere kan køre med en trillebør? Så kan du lægge dem selv. Et praktisk stativ til din saddel og knager til andet udstyr kan du også selv klare. Det handler bare om, om du tør kaste dig ud i det.

Mand lægger fliser

Spar penge

Finder du modet, så vil du også spare nogle penge. Det koster mindre at gøre tingene selv end at få nogen til at gøre det for en. Du sparer i hvert fald timelønnen. Det er din egen tid, du bruger. Du kan sandsynligvis også spare lidt på materialerne, hvis du ser dig godt for. Køb ikke bare det første tilbud, du ser. Der vil oftest være et bedre tilbud derude.

Du kan finde nogle gode tilbud og måske lidt inspiration her. Ellers gælder det om at finde en masse forskellige tilbud på det, du skal bruge. Når du har en masse forskellige priser at sammenligne, kan du vælge den bedste.

 Hesteudstyr

Få ekstra glæde

Når du laver noget selv, så vil du føle en ekstra glæde ved det. Det er altid lækkert, at få lavet noget nyt. Når man har gået og været irriteret over et eller andet, og det så bliver fikset. Det er dejligt. Der kan også ligge en glæde i selve fornyelsen og forandringen.

Men det er den eneste glæde, du vil føle, hvis du får nogen til at ordne det for dig. Og med den glæde følger tanken om, at du har brugt en masse penge på det. Så gør det selv, og spar nogle af de penge. Du vil føle, at du har fået det til en rigtig god pris. Du vil også få ekstra glæde ved det, fordi du kan være stolt over dit eget arbejde.