bbbza11

Har du reddet i al den tid, du kan huske? Hvis du ejer din egen hest, bruger du med sikkerhed mange timer i stalden hver eneste dag. Indimellem kan der være brug for at trække stikket, tage dine veninder under armen og bevæge jer ud i bylivet. En aften ude kan gøre underværker. Især hvis du trænger til en pause fra stalden, hvor du dagligt muger ud, ridder og passer heste hver eneste dag. Nedenfor får du inspiration til, hvad du kan lave. 

Stald

Derfor er det vigtigt med selvforkælelse og nogle pauser fra ridning

Der hersker ingen tvivl om, at dét at være hesteejer kræver en god portion energi og lyst til at bruge mange timer i stalden og ikke mindst på en hesteryg. Dertil kommer de forskellige ridestævner, der kræver hård træning og koncentration ugerne op til. Måske ridder du stort set hver dag og har gjort det i mange år. Det kan i sig selv også være selvforkælelse for dig. Men hvis du længe har forsømt dine aftener ude, kan der måske være behov for selvforkælelse på en ny måde. 

En aften, hvor du ikke befinder dig i stalden eller på ridebanen sammen med din hest eller rideskole-veninder. Faktisk kan det være fordelagtigt at komme lidt væk fra dine vante omgivelser og i stedet forsøge dig med noget, du ikke plejer. Noget, hvor du ikke skal passe og pleje din hest og sørge for ride i flere timer, indtil du er øm og træt i kroppen. Hvis du er vild med fysiske aktiviteter, kan du for eksempel overveje at invitere dine veninder med til en bowlingaften. Hvem ved – måske har du også flair for bowling ligesom ridesporten?

Kegler

Hvorfor bowle?

Bowling er en genial aktivitet i den forstand, at det er noget, de fleste kan være med. Du behøver ikke at være god for at synes, det er sjovt. Det er især sjovt, når hovedparten af selskabet heller ikke er vante med netop den type sport eller aktivitet. Faktisk er det sjældent noget, folk gør ofte, udover til festlige indslag eller hyggelige eftermiddage. Derudover må bowling siges at adskille sig fra ridesporten. Du skal bruge din fysik på en helt anden måde – og du vil med sikkerhed blive udfordret undervejs. 

Hvis du har besluttet dig for, at I skal prøve bowling for en aften eller eftermiddag, er næste skridt blot at booke en bane. Hvis det for eksempel er inden en bytur, kan du overveje partybowling. Her bliver al lys slukket i bowlinghallen, og diskotekslyset i alle regnbuens farver bliver tændt.

Er du mere interesseret i at prøve bowling som seriøs sportsgren ved siden af ridningen, kan du opsøge en bowlingportal. Her har du mulighed for at danne dig et overblik over medlemmer, klubber rundt omkring i landet samt informationer til medlemmer eller kommende medlemmer. Det er således en god måde at danne dig et overblik på og samtidig finde den nærmeste klub. Nu kan du forkæle dig selv på en helt ny måde og vende tilbage til stalden, ridningen og din firbenede ven med fornyet energi.