bbbza11

Den måde man indretter sin bolig, siger meget om, hvem man er som person. Man kan nemlig lade sin personlighed skinne igennem og vise sine interesser frem. Når man har et hjerte, der banker for heste, er det oplagt at vælge en boligindretning, der leder tankerne hen på landlig idyl og fantastiske rideture i naturen. Du behøver ikke nødvendigvis at gå all in på hestetema. Du kan sagtens vælge små, underspillede elementer, der får dig til at tænke på verdens bedste dyr. Her får du inspiration til indretning, der viser din kærlighed til heste.

Hest med rytter

Pynt med lykkebringende hestesko

Hestesko er blevet brugt i boligindretning i mange år. De kan bruges udendørs, hvor de kan pynte på en terrasse, i haven eller hænge over stalddøren. De kan også sagtens hænges op indenfor. Her giver de et flot rustikt look til din indretning.

Ifølge en gammel folketro, kan hestesko afværge trolde, spøgelser og andet ondt. I gamle dage lagde man en hestesko i sit barns vugge, eller hang den op i sit hus, for at bringe lykke. 

Der er forskellige meninger om, hvordan en hestesko skal vende. Nogle mener, at buen skal vende nedad, så lykken ikke løber ud af den. Andre mener, at buen skal vende opad, så den danner en port for lykken. 

Man kan finde en masse inspiration til indretning ved at se på, hvordan man indrettede sit hjem i gamle dage. Det er også sjovt at vælge nogle ting, der har en interessant symbolik.

Hæng smukke billeder af dig og din hest op

Billeder på væggene er en nem måde at få et rum til at virke mere personligt og mindre tomt. Du kan vælge at få taget et par enkelte billeder af dig og din hest, eller du kan vælge at lave en hel fotovæg. På nettet kan du finde mange forskellige sider, hvor du kan få inspiration til indretning med billedvægge. 

Der findes mange oplagte steder til et photo shoot med din hest. Det kan f.eks. være på stranden, i skoven eller foran stalden. Du kan vælge at få taget kunstneriske billeder i sort/hvid, eller du kan få taget sjove og hyggelige billeder med masser af farver. Hvis du vælger at bruge en professionel fotograf, vil han eller hun kunne komme med nogle gode input til, hvordan du får taget de bedst mulige billeder. Det kan være lidt dyrt, men til gengæld er du sikker på at få nogle virkelig fine billeder. Du kan også sagtens få dine venner til at tage billederne. Det kan være en hyggelig ting at lave sammen.

Orange og lilla buket

Bring naturen indenfor

Hvis du er glad for heste, er du sikkert også glad for at komme ud i naturen – selvfølgelig helst på hesteryg! På dine rideture kan du finde en masse ting, som kan give inspiration til indretning. Det kan være smukke farver, træsorter eller vilde blomster.

Friske blomster giver liv til dit hjem og rundt omkring i naturen, kan du plukke fine buketter. 

Er du glad for at ride på stranden, kan du også samle sten, som for altid kan minde dig om dine hyggelige ture med din hest. 

Der er uendeligt mange muligheder, når det kommer til boligindretning. Find inspiration her til endnu flere måder, du kan gøre dit hjem smukt og unikt.