bbbza11

Hvis du først har foretaget en søgning på nettet, er det nok allerede gået op for dig, hvor mange forslag til pakkelister, der findes derude, og det er glimrende, hvis du skal pakke til dit første stævne eller dit første dyrskue, hvor du skal ride eller have din hest med, men på samme tid giver det nok sig selv, at du skal huske din hjelm, dit ridetøj, dit hestedækken.

Her får du i stedet tre forslag til genstande, der vil gøre dit liv meget nemmere, og som nok ikke står på din pakkeliste i forvejen.

vernatning til ridestævne husk en strandstol

Når du skal sidde ned

Der er stor forskel på, hvad du bør overveje at tage med, afhængigt af, hvor længe arrangementet varer, men fælles for de fleste stævner og dyrskuer er, at du på et tidspunkt er blevet så træt i benene, at du får brug for at sidde ned, og derfor bør du overveje at pakke noget at sidde på.

Det er fuldstændig op til dig selv at beslutte, hvad du foretrækker at sidde på. Hvis du bare skal undgå at blive våd i numsen er det ofte nok med et lille tæppe, men til de længere dage og til flerdages arrangementer kan det være rigtig rart med en strandstol eller en campingstol, så du kan hvile benene.

Når du skal pleje dine fødder

Det er overraskende, når man kigger ned over de mange forslag til pakkelister, at produkter til fodpleje ikke nævnes oftere. Undervejs bør du sørge for at tage dig af både dig selv og din hest. Derfor er det næsten lige så vigtigt, at du husker ting som vabelplastre, ekstra sikker og en negleklipper, som det er, at du husker hovfedt og hovtjære.

Derudover skal det siges, at det er utroligt, hvor mange ting man kan bruger en god 3-i-1 negleklipper til i løbet af et dyrskue. Det er kun fantasien der sætter grænser.

De små kan hvile sig i en strandstol under stævnet

Når du ikke laver noget

Den ting de fleste formår at glemme, når de skriver deres pakkelister til stævner, er de ting, man mangler, når man ikke laver noget.

Især når det kommer til stævner, kan der være en del ventetid, og selvom du nok kommer til at have rigeligt at se til undervejs, kan der også blive behov for at holde en pause. Derfor bør du tilføje ting som blade eller en bog til din pakkeliste, men det kan også være et app-spil eller noget lignende, du kan få tiden til at gå med.